Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Fudbalska zvijezda Emir Spahić postao je zaštitno lice Sberbank BH. Saradnja je počela u kampanji i TV spotu za zamjenski kredit „Pravi potez“ u kojem je Spahić glavni protagonista, a čiji se početak emitovanja očekuje uskoro.

„Pravi potez je naš zamjenski kredit koji je koncipiran da omogući građanima lakše i jednostavnije servisiranje postojećih zaduženja, uz brojne dodatne pogodnosti. Istovremeno, pravi potez je i naša saradnja sa jednom od najvećih fudbalskih zvijezda iz Bosne i Hercegovine, Emirom Spahićem. Emir je sa zadovoljstvom prihvatio naš poziv za saradnju, koji osim promotivne kampanje podrazumijeva i društveno korisnu akciju namijenjenu promociji fudbala i zdravog života kod najmlađe populacije“, izjavio je Jasmin Spahić, direktor poslovanja sa stanovništvom i poduzetnicima u Sberbank BH.

“Ova kampanja dolazi u pravo vrijeme, mislim da je ovo pravi potez obzirom da se polako zagrijavamo za svjetsko prvenstvo. Sa Sberbank sam dogovorio da u okviru ove kampanje odoberemo nekoliko škola fudbala kojima ćemo finansijski pomoći, ali im dodatno pokušati nabaviti opremu kako bismo poboljšali uslove njihovog treniranja i omogućili im da ostvaruju što bolje rezultate. Ja i moji partneri iz Sberbank vjerujemo u mlade ljude i ovo radimo za njih. Želimo ulagati u sport jer su sportisti najbolji ambasadori jedne zemlje. Želimo podržati i promovirati zdrav način života”, izjavio je fudbaler Emir Spahić.

“Pozivamo sve registrovane škole fudbala da nam se jave putem e-maila [email protected] i dostave svoje projekte i ideje kako popularizirati fudbal među mladima. Mi ćemo zajedno sa Emirom napraviti selekciju škola fudbala i uručiti im novčane donacije, uz mogućnost i dodatne podrške u opremi”, istakao je Vedran Peršić, vođe odjela Marketing i Komunikacije u Sberbnk BH.

U okviru promotivne akcije klijenti osim zamjenskog kredita mogu dobiti i hipotekarni kredit pod veoma povoljnim uslovima, gratis kreditnu karticu mastercard, te niz drugih pogodnosti. Sa željom da, umjesto jednu ili dvije osobe, nagradi sve svoje klijente za vjernost Sberbank BH u okviru ove akcije poklanja i personalizovani fudbalski dres u boji, veličini i sa natpisom po želji klijenta.





Oznake: Sberbank BH,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!