Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

JP Elektroprivreda BiH i Unicredit Bank d.d. predstavili su brz i ekonomičan način plaćanja računa za električnu energiju.

Svi korisnici usluga Elektroprivrede BiH (EPBiH), putem internet i mobilnog bankarstva Unicredit Banke od sada će uštedjeti vrijeme i novac. Nema više bespotrebnog hodanja do banke ili poslovnice EPBiH.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

"Kupcima nudimo novi vid plaćanja putem e-uplatnice. Za prvu godinu korištenja ove usluge, uplate su bez provizije za sve klijente koji se odluče na ovu uslugu do 1. aprila 2018. godine. Ovo je sigurniji i pouzdaniji vid plaćanja, a uplatu možete izvršiti u bilo koje doba dana i sa bilo kojeg mjesta", rekla je Midheta Kurspahić, glasnogovornica EPBiH.

Da biste aktivirali ovu uslugu, potrebno je da odete na web stranicu EPBiH i skinete izjavu koju ćete odštampati i potpisati te predati u najbližu poslovnicu ili skenirati i poslati putem e-maila.

"E-račun ima svoje pogodnosti, a jedna od njih je da je rok za plaćanje računa 30 dana, za razliku od plaćanja putem papirnate uplatnice koji iznosi 15 dana", istakla je Kurspahić.

Iz Unicredit Banke kazali su kako su elektronskim uplatama naknade niže za 80 posto. Uplatu računa putem mobitela možete izvršiti u tri klika, dok korištenjem e-uplatnice koju nudi EPBiH plaćanje završite jednim klikom, jer je ona već popunjena. Bitno je istači da e-uplatnica ne mora glasiti na vaše ime, odnosno možete platiti račun i za druge osobe putem e-uplatnice.

"Najbitnija poruka za klijente je da smo našli način da uštedimo novac i vrijeme, ekološki smo osvješteniji i sve to možete obaviti iz udobnosti vašeg doma. Vjerujem da će naši klijenti biti zadovoljni", kazao je Slaven Rukavina, izvršni direktor maloprodaje Unicredit Banke.

Nova usluga predstavljena je danas u hotelu Bosnia na Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva, a iz EPBiH kazali su kako će i dalje pratiti trendove savremenih tehnologija.





Oznake: UniCredit Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!