Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Probaj bez obaveze - Televizija, internet i fiksna telefonija dva mjeseca džabe

U toku je velika akcija Telemacha kojom se građani pozivaju da besplatno i bez obaveza isprobaju usluge analogne i digitalne televizije, fiksne telefonije i interneta u DUO i TRIO Grande paketima.
Ujedno Telemach svim svojim korisnicima D3 digitalne televizije otključava sve kanale besplatno od 15. oktobra do 15. novembra ove godine

Signal digitalne televizije još uvijek je dostupan malom broju građana Bosne i Hercegovine, a polovinom 2015. godine planirano je gašenje analognog TV signala u zraku gdje će građani morati odlučiti da li će kupovati digitalne prijemnike za nastavak praćenja javnih TV servisa ili se opredijeliti za nekog od operatera koji nude uslugu televizije.

Stoga je Telemach pokrenuo akciju koja ima za cilj upoznati građane, trenutne i potencijalne korisnike sa najbogatijom TV programskom shemom od preko 180 TV kanala, koja uključuje više od 30 kanala u HD kvaliteti, D3 GO TV uslugu koju nosite sa sobom na svojim mobilnim uređajima i računarima, ali i sa korištenjem najbržeg interneta u BiH (do 120 Mb/s), te sa uslugama fiksne telefonije koja nudi razgovore za 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u BIH, jedinstvenu cijenu minuta razgovora prema svim mobilnim mrežama u BIH 0,22 KM/min, kao i besplatne razgovore prema kompanijama iz United grupe (Telemach Slovenija, SBB Srbija, Total TV Hrvatska, NetTV Plus,) te značajno jeftinijepozive prema inostranstvu.

Svaki građanin koji se odluči probati usluge, u zavisnosti od one koju izabere, dobit će D3 digitalni prijemnik (resiver) i modem na korištenje.

Siguran u svoj proizvod i kvalitet, Telemach želi motivirati građane da probaju nove komunikacijske model. "Probaj bez obaveze" je akcija koja je namijenjena građanima koji još imaju nedoumice oko kvalitete Telemach usluga, analogne i digitalne Televizije, brzine interneta i fiksne telefonije. Stoga u dvomjesečnom periodu korištenja besplatnih usluga, građani mogu zadržati i svog postojećeg operatera, dok testiraju Telemach usluge, a u slučaju da budu zadovoljni preći na Telemach usluge i prenijeti besplatno svoj telefonski broj.

Ukoliko korisnik nakon dva mjeseca odluči da ne nastavi koristiti usluge Telemacha, potrebano je vratiti neoštećenu opremu i potpisati odustanak od korištenja usluga, a kojim se ujedno neće teretiti za pretplatu kako tokom dva mjeseca, tako ni ubuduće, osim ostvarenog telefonskog saobraćaja u tom periodu. Ukoliko korisnik ne napravi navedeno u zadatom roku, odabrana usluga se aktivira na ugovorni period od 24 mjeseca po cijenama iz službenog cjenovnika.

Paralelno sa ovom akcijom, Telemach svim korisnicima koji ne trebaju probni period za odluku o prelasku na Telemach, usluge analogne i digitalne televizije, DUO ili TRIO pakete, nudi još veće uštede, 50% popusta na pretplatu na DUO ili TRIO pakete u periodu od 6 mjeseci + besplatan HD paket (preko 30 kanala u HD kvaliteti) na period od 6 mjeseci!

Postojeći korisnici Telemacha će u ovom periodu pa sve do 15. decembra ove godine probati uslugu koju do sada nisu koristili, besplatno i bez dodatne obaveze: korištenje D3 digitalne televizije sa otključanim digitalnim kanalima. Također svojim “postojećim” korisnicima Telemach trajno povećava brzine u DUO i TRIO paketima. Svi korisnici DUO TEL GRANDE paketa mogu uživati u besplatnom internetu 512/128 Kb/s, a od septembra je u ponudi i paket za penzionere, DUO TEL GRANDE SENIOR, specijalne ponude i cijene namijenjen zrelijoj skupini građana.

Oznake: Telemach,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!