Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Juče je u Tuzli uz prisustvo brojnih zvanica, predstavnika institucija, medija i građana Tuzle, svečano otvorena renovirana poslovnica NLB Banke i Poslovni centar za pravna lica.

Renoviranje ove poslovnice ima i simbolički značaj, jer je Tuzla grad u kojem je Banka postavila svoje temelje i u kojem je veliki broj građana i pravnih lica odabralo upravo NLB Banku za svoju banku i poslovnog partnera.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Obnavljanjem ove poslovnice koja je uređena po najsavremenijim bankarskim standardima nastavljamo sa realizacijom procesa unapređenja izgleda poslovnih jedinica. Iako je u današnje vrijeme naglasak na korištenju savremenih tehnologija čije trendove slijedi i NLB Banka, želio bih istaći da nam je veoma važno zadržati i unaprijediti lični kontakt sa klijentima i na taj način dodatno unaprijediti i osnažiti poslovanje Banke.– izjavio je Senad Redžić, direktor NLB Banke d.d., Sarajevo.

Vlada Tuzlanskog kantona s odobravanjem gleda na svaku investiciju i proširivanje kapaciteta svih privrednih subjekata u našem Kantonu. Kada svoje kapacitete na ovom području proširuje bankarski sektor, kao jedan od stubova poslovanja i jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini, onda je to indirektno pokazatelj i napretka koji se ostvaruje u drugim segmentima društvenoog života Tuzlanskog kantona.- izjavio je Bego Gutić, premijer Tuzlanskog kantona.

Savremeni izgled poslovnice u Tuzli ima za cilj proširenje usluga za građane i pravna lica u novom i moderno opremljenom prostoru prilagođenom potrebama klijenata, a sve u cilju unapređenja i osnaženja odnosa s klijentima. Otvaranjem ove adaptirane poslovnice, NLB Banka d.d., Sarajevo omogućava građanima Tuzle i okoline kvalitetniju i veću dostupnost svojih usluga.


Renovirana poslovnica NLB Banke se nalazi u ulici Maršala Tita 34.

 





Oznake: NLB Banka dd ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!