Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

„Ponosan sam što je Raiffeisen banka dio jednog veoma humanog projekta kao što je „Roditeljska kuća“. To je nešto što ovaj grad i ova država zaista trebaju, naročito imajući u vidu njen izuzetno plemenit cilj, a to je podrška onima kojima je potrebna pomoć na njihovom putu ka ozdravljenju. Stoga želim istaći svoje posebno zadovoljstvo što je
ovako divan projekat završen. Naša prijateljska saradnja sa Udruženjem “Srce za djecu koja boluju od raka FBiH” traje još od 2009. godine“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da je strateško opredjeljenje Banke pomoć projektima od generalnog društvenog značaja, naročito onim usmjerenim na djecu i osobe pod starateljstvom.

“S ponosom ističem da smo uz puno muke, truda i najviše ljubavi, uspjeli dočekati dan kada „Roditeljska kuća“ počinje s radom. Ova kuća je izgrađena zahvaljujući brojnim donatorima, prijateljima djece oboljele od raka. Koristim ovu priliku da se iskreno zahvalim Raiffeisen banci što je prepoznala značaj ovog projekta koji predstavlja trajno dobro od kojeg će koristi imati oboljela djeca i njihovi roditelji, medicinsko osoblje, te šira društvena zajednica“, izjavila je Lejla Kamerić, predsjednica Udruženja „Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH“ dodavši da je ukupan iznos investicije izgradnje „Roditeljske kuće“ 1.200.000 KM. 

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Doprinos finansijskoj podršci koju je Banka kao institucija izdvojila za izgradnju „Roditeljske kuće“ svojim volonterskim aktivnostima dali su i zaposlenici Banke. Oni su krajem prošle godine pokrenuli inicijativu za opremanje „Roditeljske kuće“ u okviru koje su prikupili značajnu količinu posteljine, dekica, slikovnica, knjiga i igračaka. 

Udruženje „Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH“ je još 2011. godine predstavilo idejni projekat “Roditeljska kuća” čija je izgradnja započela u martu 2014. godine a čija je namjena smještaj roditelja i djece oboljelih od malignih oboljenja tokom liječenja koji dolaze izvan Kantona Sarajevo.

 





Oznake: Raiffeisen Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!