Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Renomirani svjetski finansijski časopis EMEA Finance proglasio je UniCredit Bank najboljom bankom u Bosni i Hercegovini. 

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Evropske bankarske nagrade ovog magazina se dodjeljuju najboljim poslovnim i investicijskim bankama širom Evrope, a prilikom izbora uzimaju se u obzir različiti faktori poslovanja, kao što su tržišno učešće, rast kada su u pitanju različite vrste proizvoda, profitabilnost i korporativna strategija. 



Direktor UniCredit Bank Ivan Vlaho izjavio je da su izuzetno ponosni što je jedan od vodećih svjetskih poslovnih časopisa prepoznao izuzetan poslovni uspjeh koji su ostvarili u protekloj godini ostvarivši lidersku poziciju u bh. bankarskom sektoru kao vodeća banka u ukupnoj aktivi, dobiti, plasiranim kreditima i prikupljenim depozitima uz povećanje tržišnih udjela u dijelu poslovanja s fizičkim osobama i u segmentu pravnih osoba. 

EMEA Finance je u okviru evropskih bankarskih nagrada za 2014. dodijelio UniCreditu nagrade u ukupno 11 kategorija. 

Grupa UniCredit je za svoja postignuća u prošloj godini proglašena za najbolju banku u Centralnoj i istočnoj Evropi i Savezu nezavisnih država. 

Osim UniCredit Bank u Bosni i Hercegovini, titulu najboljih banaka ponijele su i članice UniCredita u Bugarskoj, Hrvatskoj i Italiji. 

Za najbolje strane banke proglašene su članice Grupe UniCredit u Srbiji, Mađarskoj i Sloveniji, dok je Bank Pekao proglašena za najinovativniju banku u Poljskoj, a UniCredit banke u Češkoj i Slovačkoj su imenovane za najbolje investicijske banke. 

Direktor divizije UniCredita za Centralnu i istočnu Evropu Carlo Vivaldi rekao je da su se njihova geografska rasprostranjenost i poslovni model pokazali otpornim i u vremenu geopolitičkih tenzija i nepovoljnih deviznih kurseva koji utječu na regiju. 

Dok drugi smanjuju izloženost svog poslovanja, mi konstantno radimo na usavršavanju uslužnih modela i investiramo u nove tehnologije. Akvizija 900.000 novih klijenata i povećanje tržišnog učešća u većini zemalja regije potvrđuju da smo na pravom putu. Ponosan sam što je EMEA Finance odala priznanje za naše usluge u dosta zemalja, zbog čega se osobno zahvaljujem svim zaposlenicima Grupe UniCredit – izjavio je Vivaldi, saopćeno je iz UniCredit Bank.





Oznake: UniCredit Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!