Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Potpisan ugovor o trogodišnjem partnerstvu

Kompanija Telemach od danas je glavni sponzor Sarajevo Film Festivala, najveće filmske smotre u regionu. Saradnja je ozvaničena u prelijepom ambijentu Gradske vijećnice, svečanim potpisivanjem ugovora.

U prisustvu partnera i prijatelja, te predstavnika medija, ugovor u Vijećnici su potpisali Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach i Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala.

„Od ove godine Telemach postaje glavni sponzor Sarajevo Film Festivala. Ovim sponzorstvom, koje potpisujemo na tri godine, najavljujemo početak našeg ulaganja i podrške najvećem bh. brendu prepoznatljivom u cijelom svijetu, koji je dio našeg nacionalnog identiteta i ponosa. Promocija filmskog sadržaja uvijek je bila naša zajednička misija. Tako smo donijeli odluku da od sada zajedno radimo na još boljem doživljaju samog događaja. Da bismo doprinijeli što boljem gostoprimstvu Sarajevo Film Festivala, Telemach će već od ove godine obezbijediti Unifi mrežu u Telemach festivalskoj ulici, koja će omogućavati besplatan Wi-Fi za sve posjetioce Festivala“, kazao je Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Uz riječi zahvalnosti na pruženoj podršci i saradnji, prisutnima se obratio i Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala.

„Porodici partnera Sarajevo Film Festivala pridružuje se jako uspješna kompanija. Za samo pet godina na našem tržištu Telemach je osigurao poziciju jednog od lidera u oblasti telekomunikacija, prije svega uspostavljanjem visokih standarda poslovanja uz stalno uvođenje inovacija i novih trendova. Uvjereni smo da će saradnja sa Telemach-om donijeti novu vrijednost Sarajevo Film Festivalu i da ćemo zajedničkim snagama i proaktivnim pristupom kreirati posebnu atmosferu u danima Festivala", kazao je Purivatra.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora u Vijećnici, održano je i prigodno druženje za brojne zvanice koje su svojim prisustvom uveličale ozvaničenje saradnje kompanije Telemach i Sarajevo Film Festivala.

 

 





Oznake: Telemach,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!