Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Poruke poput "Misli šta je sve moguće“, "Misli šta te zaista sprečava“ i "Misli danas je dan za dobar dan“ su neke od poruka koje karakterišu novu UNIQA kampanju.

"Misli UNIQA“ ima za cilj ispričati UNIQA priču na jedinstven način, a pritom biti fokusiran na klijenta. Kampanja poručuje lojalnim i potencijalnim klijentima da razmišljaju na UNIQA način. Razmišljati na UNIQA način unutar društva znači birati ono što UNIQA nudi klijentima. Nisu to samo proizvodi, to su povjerenje i pouzdanost UNIQA osiguranja kao osiguravatelja.

"Slogan nove kampanje je 'Misli srcem za svoju sreću'. U duhu te poruke i nastupajućih novogodišnjih praznika, željeli smo našim sugrađanima na drugačiji način predstaviti novu korporativnu kampanju koja ih poziva da prigrle novi način razmišljanja, da budu hrabriji, drugačiji, odlučniji, da budu uporniji i da se posvete svim onim malim i velikim stvarima koje mogu život učiniti vrijednijim i sretnijim. Konceptom 'Misli UNIQA' želimo podstaći naše lojalne i potencijalne klijente da na vrijeme razmišljaju o osiguranju svoga života, zdravlja, porodice i imovine", istakla je Vildana Skorupan, stručni saradnik za marketing UNIQA osiguranja.

Baloni s porukom "Misli UNIQA“ dočekali su vlasnike automobila u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici i Tuzli. Realizacija kampanje će se nastaviti tokom naredne 2015. godine, a „Misli UNIQA“ konceptom bit će obuhvaćene sve aktivnosti UNIQA osiguranja.

Oznake: UNIQA Osiguranje ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!