Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Sa 1. decembrom 2014. godine, Jahorina osiguranje VIG i formalno počinje poslovanje pod novim imenom WIENER OSIGURANJE VIENNA INSURANCE GROUP ad Banja Luka.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group je dio vodeće osiguravajuće grupacije u centralnoj i istočnoj Evropi, koja generiše godišnji premijski prihod od preko 9 milijardi eura, zapošljava preko 25 000 radnika i ostvaruje godišnju dobit od preko 500 miliona eura.

Vienna Insurance Group - VIG grupacija slijedi svoju poslovnu strategiju oslanjanja na održivi razvoj prilikom kojeg se teži kontinuiranom i dugoročnom povećanju prihoda i premija, a u Wiener osiguranju Vienna Insurance Group imaju izvrsnog partnera za ostvarenje poslovnih ciljeva.

Nakon uspješno obavljenog preuzimanja Jahorina osiguranja od strane VIG grupacije, ovim činom otpočinje novo, treće, razdoblje u njegovom razvoju.

"Snagom i iskustvom grupe, ali i transferom znanja koje dobijamo te našim domaćim iskustvom, spremni smo i sposobni tržištu ponuditi novi kvalitet i usluge, drugačiju i bolju brigu za imovinu naših klijenta, a to smo najbolje dokazali kroz nedavne poplave kada smo isplatili preko 60 miliona KM šteta", saopštio je Miroslav Miškić, generalni direktor Wiener osiguranje Vienna Insurance Group ad Banja Luka.

Prateći dinamične i pozitivne promjene u poslovanju, sjedište Wiener osiguranja Vienna Insurance Group u BiH je promijenjeno i sada se nalazi u Banjaluci a što će uskoro biti i predstavljeno klijentima, poslovnim partnerima, medijima i široj javnosti. "Očekujemo da ćemo u vremenu koje je pred nama dati snažan doprinos u razvoju tržišta osiguranja, ali i naše kompanije sa novim imenom - Wiener osiguranje Vienna Insurance Group. Istovremeno, ističemo da polise svih naših klijenata, izdate pod nazivom Jahorina osiguranja, ostaju na snazi i važe do njihovog isteka", istakao je Miškić.

Jahorina osiguranje je nakon više od dvije decenije poslovanja pod ovim imenom izgradilo mrežu od 8 filijala i više od 50 poslovnica i ispostava širom BiH, uposlilo 214 ljudi, te pružilo uslugu za 100 hiljada klijenata, a zapaženo učešće na tržištu osiguranja ostvarilo kroz premiju ukupne vrijednosti od preko 30 miliona KM.





Oznake: Osiguranje,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!