Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Na svečanom događaju upriličenom povodom dodjele prestižne svjetske nagrade ''Prince Abdulaziz bin Abdullah International Prize for Entrepreneurs'' u Rijadu, organizovanim od strane The Centennial Fund-a, a pod pokroviteljstvom Princa Abdulaziza bin Abdullaha, zamjenika ministra vanjskih poslova i sina kralja Saudijske Arabije, Abdullaha bin Abdulaziza, dana 03. novembra 2014. godine Amer Bukvić, generalni direktor BBI banke, osvojio je prestižnu svjetsku nagradu ''Princ Abdulaziz bin Abdullah za najboljeg poduzetnika i lidera u 2014. godini''.

U konkurenciji preko 600 poduzetnika i lidera iz 42 države svijeta, u šest različitih kategorija, zbog svog dugogodišnjeg uspješnog rada na realizaciji mnogih projekata među kojima se posebno ističu Bosna Bank International, Sarajevo Business Forum, Leadership and Entrepreneurship Center na međunarodnom univerzitetu IUS u Sarajevu i Cambridge International School pri Prvoj bošnjačkoj gimnaziji u Sarajevu, Amer Bukvić proglašen je najboljim poduzetnikom i liderom u svijetu u 2014. godini.

Ovu prestižnu nagradu, Ameru Bukviću, direktoru BBI banke, lično je uručio Princ Abdulaziz bin Abdullah, zamjenik ministra vanjskih poslova i sin kralja Saudijske Arabije, Abdullaha bin Abdulaziza.

Na pomenutom Događaju, nagradu za Ličnost godine u 2014. godini dobio je nobelovac iz Bangladeša Muhammad Yunus, dobitnik mnogih prestižnih svjetskih nagrada na polju struke, izuzetnog društvenog doprinosa kao i mnogobrojnih drugih akademskih nagrada. Više puta je od strane mnogih respektabilnih medija i institucija proglašavan kao jedan od 25 najuticajnijih osoba među kojima su i Bill Gates, George Soros, Oprah Winfrey, Jeff Bezos, Richard Branson, Warren Buffertt, Michael Dell, Alan Greenspan, Lee Lacocca, Charles Schwab, Frederick Smith, i Sam Walton.

Gospodin Muhammad Yunus je ličnost koja uživa podršku svjetskih lidera i sa Zapada i sa Istoka i koji je u svijetu prepoznatljiv kao borac protiv siromaštva.

Događaj ''Prince Abdulaziz bin Abdullah International Prize for Entrepreneurs'' je okupio veliki broj lidera, poduzetnika i ekonomskih stručnjaka iz zemalja arapskog zaljeva, Sjedinjenih američkih država, Velike Britanije, Njemačke, Kine, Južne Koreje i ostalih zemalja svijeta.

Nagrada ''Princ Abdulaziz bin Abdullah za najboljeg lidera i poduzetnika'' je prva nagrada ovakvog tipa i ranga u cijelome svijetu koja se organizuje u čast izvanrednim liderima, poduzetnicima i zarad jačanja kulture poduzetništva u cijelome svijetu.

Istoga dana, prije zvanične ceremonije i dodjeljivanja nagrada, održala se i konferencija ‘’Global Entrepreneurship Forum 2014’’ u Rijadu, glavnom gradu Kraljevine Saudijske Arabije, na kojoj je aktivno učešće, u sesiji o ''Globalnom kapitalu i njegovoj ulozi u poduzetništvu'' imao i direktor BBI banke Amer Bukvić.





Oznake: Bosna Bank International dd,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!