Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Moja Banka d.d. Sarajevo zajedno sa MasterCard Europe lansirala je novu MasterCard Debitnu karticu. Vizuelni identitet kartice prilagođen je plasmanu naše reprezentacije na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. Goal Card ima sve funkcionalnosti standardne MasterCard Debitne kartice, a svi građani mogu aplicirati za istu u bilo kojoj poslovnici Moja Banka d.d. Sarajevo.

 

Približavanje početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, ali i sama činjenica da se naša reprezentacija prvi put plasirala na ovo veliko takmičenje, podstakla nas je da kreiramo i ponudimo našim klijentima novu karticu , sa vizualom koji će vlasnika kartice podsjećati na ovaj značajni sportski događaj za Bosnu i Hercegovinu. Moja Banka želi doprinjeti njegovanju sporta u BiH, te ćemo i u budućnosti vlasnicima kartice GoalCard omogućavati različite pogodnosti i iznenađenja.”, izjavila je Vildana Bešlija, rukovodilac Odjela za marketing i komunikacije Moja Banka d.d. Sarajevo. 

 

 

Za sve klijente koji koriste Maestro karticu i vlasnike nove Goal Card MasterCard Debit kartice, Moja Banka d.d. Sarajevo je pokrenula nagradnu igru pod nazivom „Srcem za Zmajeve“.  Nagradna igra traje u periodu od 15.04.2014. do 13.07.2014. godine u Federaciji BiH.

Svaka kupovina u iznosu od 10,00 KM i više osigurava klijentima jedan nagradni bod. Broj bodova nije ograničen, a najsretnije očekuju vrijedne nagrade: LED TelevizoraiPadApple iPHONE 5SPlaystation (+ 2PS4 Dualshock 4 Controller + game), kao i Wii U za dva sretna dobitnika. Vlasnici kartice GoalCard imaju dvostruko veću šansu za dobitak, kroz uduplavanje bodova za svaki postignuti gol naše reprezentacije u toku Svjetskog prvenstva.

 

U toku trajanja nagradne igre, Moja Banka d.d. Sarajevo je za svoje klijente organizovala i interesantne promotivne aktivnosti, a posebno za dane kada igra naša reprezentacija.

 





Oznake: Akcije, Kartice, Moja Banka,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!