Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

U Sarajevu, 14.06.2015. godine će se održati Međunarodna biciklistička trka ''Sarajevo Grand Prix'', koju je Sparkasse Bank finansijski podržala sa 4.000 EUR.

Ovaj projekt pod pokroviteljstvom Međunarodne biciklističke federacije (UCI) će okupiti veliki broj profesionalaca i rekreativaca. U sklopu ove biciklijade, najavljeno je obaranje Guinnissovog rekorda u najdužoj liniji biciklista na svijetu, što će ponovno poslati pozitivnu poruku iz Bosne i Hercegovine u cijeli svijet. Mnoštvo aktivnosti koje promoviraju biciklizam će se takođe održati.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Sarajevo će posjetiti  brojni predstavnici evropskog biciklizma, koji će se družiti i voziti bicikle zajedno s građanima BiH. Start trke je iz Istočnog Sarajeva, a finiš u Sarajevu.
Posebna zabava  u ''Fun zone'' očekuje učesnike gdje će moći uživati u različitim sadržajima.

Već drugu godinu zaredom Sparkasse Bank dd BiH podržava ovu manifestaciju, jer je po svemu spektakularna kao i poruka koja se šalje iz Sarajeva održavanjem ovakvog jednog događaja, što je po svim svojim obilježjima u skladu sa definisanom društveno odgovornom strategijom naše banke. Izuzetno je zadovoljstvo biti dio ove krajnje pozitivne priče i što je Sarajevo ponovo centar svjetskog biciklizma, jer je u sklopu ove biciklijade u planu i obaranje Guinnissovog rekorda u najdužoj liniji biciklista na svijetu. Pozivamo sve ljubitelje biciklizma u BiH da dođu i učestvuju u ovom veoma atraktivnom sportskom događaju, jer će ovaj dan moći istinski uživati u mnogobrojnim sportskim i zabavnim aktivnostima.“ Izjavio je Kenan Đonko, direktor Direkcije za marketing, komunikacije i kvalitet usluge Sparkasse Bank dd BiH

 




Oznake: Sparkasse Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!