Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

NLB Banka d.d., Sarajevo je svojim klijentima, fizičkim licima,  predstavila unaprijeđenu platformu elektronskog bankarstva (NLB Klik) kojom osigurava najviši standard u korištenju bankarskih usluga.

NLB Klik se prilagođava uređaju koji klijent koristi, bilo da se radi o mobilnom telefonu, laptopu, ili računaru bez potrebe instaliranja odvojene aplikacije. Dostupan je 24 sata dnevno, svih 7 dana u sedmici i omogućava jednostavan i siguran pristup računu svakom klijentu. Na ovaj način klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo imaju potpunu kontrolu nad vlastitim finansijama.

Elektronsko bankarstvo ne nudi samo dostupnost i privatnost, nego osigurava uštedu novca i vremena. Naši klijenti putem elektronskog bankarstva mogu na veoma brz i jednostavan način plaćati račune ili izvršiti transfer novca i uvijek imati uvid u stanje na svojim računima. Klijentima je omogućeno da na ovaj način vrše i plaćanje režija i ostvare 50% niže naknade u odnosu na plaćanje na šalteru Banke - naglasila je Lidija Žigić, izvršni direktor i član Uprave NLB Banke.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

NLB Banka d.d. Sarajevo je prateći savremene trendove bankarskog poslovanja  uslugu elektronskog bankarstva podigla na viši nivo.  Svi klijenti koji žele brzo i sigurno platiti račune ili samo provjeriti stanje računa, imaju na raspolaganju usluge NLB Banke pomoću kojih na jednostavan način mogu obavljati sve navedeno i bez dolaska u Banku. Ove  usluge su prilagođene savremenom,  modernom i ubrzanom načinu života.

O načinu korištenja i svim prednostima elektronskog i mobilnog  bankarstva, građani se mogu informisati na: http://www.nlb.ba/mobilno-bankarstvo/.

 

Oznake: NLB Banka dd ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!