Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Prateći globalni razvoj najsavremenijih tehnologija u svijetu, kompanija Telemach je lansirala na bh. tržište tri nove usluge opravdavajući epitet inovativnog telekomunikacijskog lidera u BiH.

Nove usluge Telemach-a prilagođene su u potpunosti potrebama korisnika, zbog čega će onima koji ih budu koristili priuštiti vrhunski doživljaj digitalnih tehnologija.

Gledanje emisija i filmova najnovije produkcije u HD rezoluciji u željenom terminu od sada je omogućeno putem usluge „Video Klub“ koja sadrži više od 2.000 domaćih i stranih filmova, dokumentarnih emisija, te sportskog i muzičkog sadržaja. Novost u Telemach-u je i UNIFON – fiksni za ponijeti, besplatna mobilna aplikacija koja omogućava Telemach korisnicima fiksne telefonije da koriste svoj fiksni broj gdje god da se nalaze, u zemlji ili inostranstvu, u skladu sa važećim tarifama. Prednost ove usluge je velika ušteda na dolaznim i odlaznim pozivima u roamingu, jer korisnici telefoniraju po istoj cijeni kao kod kuće, sa fiksnog telefona. Dodatno, razgovori unutar Telemach fiksne telefonije i dalje ostaju besplatni.

Pored telefonskih razgovora, korisnici imaju mogućnost da se dopisuju i razmjenjuju zvučne, foto i video zapise sa drugim korisnicima Telemach fiksne telefonije koji posjeduju „UNIFON – fiksni za ponijeti“.

Vraćanje sadržaja unazad do tri dana putem opcije "TV unazad 72 sata" je također nova usluga Telemach-a zbog koje propuštena emisija ili utakmica postojećim, ali i novim korisnicima, više neće predstavljati problem.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Usavršavanje postojećih i razvoj novih telekomunikacijskih tehnologija i servisa u svijetu se odvija zapanjujućom brzinom. Kako je Telemach prepoznat kao kompanija koja u stopu prati svjetske trendove, uspjeli smo i ovaj put svojim zahtjevnim korisnicima ponuditi najsavremenije tehnološke servise i dodatno unaprijediti Duo i Trio pakete. Usluge "UNIFON", "TV unazad 72 sata" i "VideoKlub" su usluge koje će našim korisnicima priuštiti jedno novo iskustvo koje će, siguran sam, znati vrednovati“ – kazao je Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije, dodavši da je „UNIFON“ aplikacija dostupna svim korisnicima Telemach fiksne telefonije kroz DUO i TRIO pakete, te da se ista može koristiti na čak pet mobilnih uređaja.

Oznake: Telemach,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!