Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Kroz humanitarni projekt, nazvan „Jedna kartica, jedan novi osmijeh“, Sparkasse Bank planira do kraja 2014. godine porodilištima u BiH donirati 50.000 KM!

 Humanitarni projekt pod nazivom „Jedna kartica, jedan novi osmijeh“ počinje 20.10.2014.g., a završava 31.12.2014.g. U tom periodu, Sparkasse Bank će za svaku novoizdatu kreditnu karticu izdvojiti 50 KM, a za svaku novoizdatu debitnu karticu 10 KM, a novac iz fonda će direktno biti uplaćivan porodilištima u BiH.

Donacije će biti namjenski korištene za kupovinu savremenih aparata i opreme koja će uveliko doprinijeti kvalitetnijem tretmanu i ugodnijem boravku porodilja i beba u porodilištima. Sa dinamikom uplata i iznosom donacija za svako porodilište, javnost i klijenti će biti upoznavani periodično kroz elektronske i štampane medije, kao i preko Web i Facebook stranice Sparkasse Bank. Kartice koje su uključene u humanitarni projekt su: MasterCard Gold Debit, MasterCard Debit, Shop and Fun kartica, te Visa revolving kreditne kartice za stanovništvo i pravna lica.

"Ostajemo vjerni našoj misiji, a to je da se našoj zajednici na najbolji mogući način odužujemo za iskazano povjerenje koje smo uzajamno gradili kroz duži niz godina uspješnog poslovanja. Treba napomenuti da u okviru ove akcije klijenti nemaju nikakav trošak, osim osjećaja zadovoljstva da korištenjem naših proizvoda direktno doprinose ovom pozitivom projektu, za što im se iskreno zahvaljujemo." ističe Kenan Đonko, direktor Direkcije za marketing, komunikacije i kvalitet usluge Sparkasse Bank.

Akcija „Jedna kartica, jedan novi osmijeh“ je samo još jedna u nizu humanitarnih akcija koje Sparkasse Bank sprovodi na nivou Bosne i Hercegovine kroz provođenje misije koja je zasnovana na društveno odgovornom poslovanju.
Banka će na ovaj način samo u ovoj godini izdvojiti više od 350.000 KM za pomoć stanovništvu i obnovu infrastrukture u poplavljenim područjima, kao i za pomoć mnogim marginaliziranim skupinama.





Oznake: Sparkasse Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!