Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Učešće na 6. Sarajevo Business Forumu (SBF), međunarodnoj investicijskoj konferenciji, koja će se 13. i 14. maja održati u glavnom gradu BiH najavile su brojne delegacije političkih i biznis lidera iz cijelog svijeta i regiona. 

Dolazak na Sarajevo Business Forum potvrdio je premijer Srbije Aleksandar Vučić koji se krajem marta u Beogradu susreo sa direktorom BBI banke Amerom Bukvićem.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Učešće na SBF-u najavili su, između ostalih: zamjenik premijera Republike Turske za ekonomiju Ali Babacan, ministar vanjskih poslova Indije Vijay Kumar Singh, ministar vanjskih poslova Sudana Ali Ahmed Karti, predsjednik Islamske privredne i trgovačke komore sheikh Saleh Abdullah Kamel, predsjednik Islamske razvojne banke dr. Ahmad Mohamed Ali, predsjednik i član Upravnog odbora „National International Holding Company”iz Kuvajta Abdulwahab Alwazzan, predsjednik Atlas Grupe iz Crne Gore Duško Knežević, predsjednik Bushnak grupe iz Saudijske Arabije Adil Bošnjak, bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić, predsjednik privrednih komora Istanbula Rifat Hisarciklioglu, predsjednik Azijsko-arapske privredne komore Krishna Kumar, visoka delegacija Istanbulske privredne komore (ITO) i mnoge druge eminentne ličnosti iz cijelog svijeta.



SBF se održava sa geslom „Jedan region, jedna ekonomija“. Sarajevo Business Forum ove godine stavlja u fokus cijeli Region promovišući viziju regiona kao evropskog centra za proizvodnju zdrave hrane, centra informacionih tehnologija, centra edukacije za strane studente, te razvoj turizma.

Prvog dana, 13. maja, na plenarnoj sjednici, koja će se održati u zgradi Parlamenta BiH, razgovarat će se o potencijalima regiona i mogućnostima ujedinjavanja tržišta.

Drugog dana foruma, 14. maja, u hotelu Terme na Ilidži, stručnjaci iz svijeta i regiona iznijet će ideje i predložiti platforme za izgradnju buduće strategije zajedničkog nastupa u oblasti poduzetništva, razvoja tehnoloških prakova, edukativnog poduzetništva, proizvodnje zdrave hrane za Evropu, te potencijalima regiona u razvoju turizma, uz paralelno održavanje bilateralnih psolovnih sastanaka domaćih/regionalnih kompanija sa potencijalnim investitorima iz cijelog svijeta.





Oznake: Bosna Bank International dd,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!