Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Postforum aktivnosti BBI VIP Business Club-a

Nakon svečanog potpisivanja i zvaničnog predstavljanja Malaysia-Bosnia and Herzegovina Business Councila (MBBC) koji je upriličen krajem septembru u Sarajevu, dana 29.10.2014 godine, je i zvanično u Kuala Lumpuru otvoren ured Poslovnog vijeća.



Podsjećamo, po modelu prijašnjih Privrednih komora, inicijativu za osnivanje Poslovnog vijeća između dvije zemlje pokrenuli su predstavnici privatnog sektora Malezije i BBI banka kao predstavnik privatnog sektora BiH. Potpisivanje Memoranduma o osnivanju MBBC-a donosi novu eru poslovne saradnje između privatnih sektora dvije zemlje, a direktan kontakt bh privrednicima omogućava jednostavniju i bržu komunikaciju sa poduzetnicima iz Malezije.

Uspostavljanje Poslovnog vijeća nastavak je aktivnosti koje su BBI banka i BBI VIP Business Club započeli na Sarajevo Business Forumu (SBF). Inače, putem Poslovnog vijeća radit će se na konstantnom prezentiranju projekata bh privrednika investitorima iz Malezije, a najutjecajniji privrednici iz ove zemlje će najmanje jednom godišnje dolaziti u BiH, i to na SBF. Investitore iz Malezije posebno zanima energetski sektor.



Učinjeni su već i konkretni koraci na polju privredne saradnje. Nakon potpisivanja i zvaničnog predstavljanja MBBC-a, kao rezultat uspostavljene saradnje krajem septembra 2014 bh. kompanija “Energoinvest” i “Great Colour Investment“ potpisali su sporazum o zajedničkom nastupu u energetski sektor u BiH.





Oznake: Bosna Bank International dd,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!